The Umbrella Academy movie news

27. srpna 2009 v 16:23 | Adri M |  MCR news

Tak, ako Gerard povedal, že z TUA filmu niečo bude, potvrdzujú konečne aj filmové databázy na Imdb.com (the internet movie database) a na Aceshowbiz.com. Film sa plánuje na rok 2012.
TU sa tiež dozviete, že Natalie Portman si vo filme možno zahrá.

Režiséra a aj producenta bude pravdepodobne robiť Alfomzo Cuarón (HP3, Potomkovia ľudí...) Hovorí o tom aj táto tabuľka, ktorú som našla na wikipédii. Gerard si to teda asi neodrežíruje.
↓↓↓



Filmography
YearFilmCredited as
DirectorWriterProducerEditorAssistant director
1986Les Pyramides BleuesYes
1991Sólo con tu parejaYesYesYes
1995A Little PrincessYes
1998Great ExpectationsYes
2001Y tu mamá tambiénYesYesYes
2004Harry Potter and the Prisoner of AzkabanYes
CrónicasYes
The Assassination of Richard NixonYes
2005Black SunYes
2006Children of MenYesYesYes
Pan's LabyrinthYes
2007Year of the NailYes
2008Rudo y CursiYes
2012The Umbrella AcademyYesYes
20--A Boy And His ShoeYesYesYes

Unbacadmug
Nice x)
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama